Anyukádat köszöntgesd drága Telekom!
2019. május 13. írta: redelle

Anyukádat köszöntgesd drága Telekom!

#nembocsianyu

Talán 7 éves lehettem, mikor születésnapom alkalmából édesapámnak az a remek ötlete támadt, hogy ajándékul odagurít nekem egy lyukas pöttyös labdát. Azt hiszem egy nappal előtte lyukasztottam ki, és már akkor is nagyon leszidott érte.  Rettentő megalázó volt, bár biztos nem gondolta, hogy mit okoz ezzel, de én ott 7 évesen legszívesebben elsüllyedtem volna szégyenemben születésnapom alkalmából. Érez ilyet néha az ember az élete folyamán, néha megérdemelten, néha nem, de bárhogy is, ezek az érzések és emlékek megragadnak, még, ha a harag nem is. Apukám amúgy egy csodálatos apa volt, a legtöbb dolgomban támogatott, mindent megtett a gyerekeiért, de közben azért ugratott is minket, és hát olykor bántón. Érdekes, hogy most a Telekom Anyák napi kampánya láttán jutott kerített hatalmába ugyanaz az érzés.

Félreértés ne essék ez a bejegyzés nem a picsogásról fog szólni, amin hőzöng a kúlabb, ugyanmár véleményezők féltekéje. Hisz min kell úgy fennakadni, inkább gondolkozzunk el magunkon?

Én inkább máson kezdtem el gondolkodni, ugyanis a Telekom nem a rokonom, nem tesz értem nagyjából semmit, ha mégis, akkor csak kőkemény ellentételezés fejében, ami ott virít minden hónapban a postafiókomban értesítés számlatartozásról tárggyal ellátva. Közelítsük meg tehát egy picit üzleti szempontból ezt a kedves gesztust, mármint, hogy pofánkba vágják hibáinkat az ünnep alkalmából! Mit tenne a becses Telekom, ha mondjuk ugyanez a reklámügynökség, az ő ünneplésére azzal a nagyon kreatív, még soha nem látott ötlettel állna elő, hogy az összes elbaszottbaltázott lépésüket felsorolja? Köszönjük, majd értesítjük? Vagy, ha a cégeskarácsonyon a drága alkalmazattok rukkolnának elő két vállveregetős köszöntőbeszéd között azzal, hogy najó, de hányszor kellett az évben túlórázni főni, jó hangosan a mikrofonba? Gondolkodás nélkül rúgná ki őket, egytől-egyig, felmondva milliós szerződéseket az ügynökséggel, kérdés nélkül megvonva a bizalmat, akár szigorú szerződésszegéssel vádolva inkább eltávolítani a kelletlen kritikusokat. Jaj, de hát miért kellene picsogni kedves főnökség, inkább tessék magukba szállni és elgondolkodni? Biztos nagyon cukin magukba szállnának a Q1-Q4 várt profimutatóinak elemzése közben. De az anyukák legyenek megértőek, tűrjék Anyák napja alkalmából is a megaláztatást, sőt cserébe vegyenek még előfizetést, telefont, öltözzenek magentába és tetováltassák a gyerekeik neve és születési dátuma mellé a 0630-at....vagy inkább ne?

fucktcom.JPG

 

Kedves Telekom, önök szolgáltatók, próbáljanak meg egy kicsit úgy viselkedni. A gyerekem meg úgyis az arcomba vágja majd minden figyelmetlenségemet magától is, legkésőbb pubertáskorától fogva.