A Rolling Stones família – szépség, tehetség, rock n’ roll
2016. március 25. írta: redelle

A Rolling Stones família – szépség, tehetség, rock n’ roll

I. rész: Jaggerék

Volt egy írásom még hónapokkal ezelőtt Hollywood legszexibb apukáiról, benne volt többek között Charlie Chaplin a nyolcgyerekes és Robert de Niro a hatgyerekes híresség, most viszont a rock n’ roll fenegyerekeit veszem számba. A Rolling Stones tagjainak összesen 16 gyereke van, egyelőre, de pár hónap múlva még kettővel bővül a Stones-família, Ronnie Woodnak ugyanis júniusra van kiírva a nála 31 évvel fiatalabb felesége, méghozzá ikrekkel.

De vegyük szép sorjában, az I. részben a Jagger-sarjaknak jártam utána. 

Mick Jaggernek 7 gyereke van összesen négy nőtől, a legidősebb gyermek már 45, a legfiatalabb pedig 17 éves, de hiába különbözőek az anyák, a gyerekek mind jóban vannak egymással, kivéve talán az utolsót, aki egy egyéjszakás kalandból született. 

94023ef5fdb70f0c2cc6ec12468fdfae.jpg

Mick Jagger és Jerry Hall első két gyerekükkel: Lizzyvel és James-szel

 

Karis

Karis Jagger nem egy szerető családba született, Mick konkrétan el sem akarta ismerni az apaságot, és évekig nem fizetett gyerektartást, lánya pedig 12 éves korában ismerte meg csak apját, akivel azonban azóta jó kapcsolatot ápol. Karis anyja Marsha Hunt a hatvan évek Londonjának egyik ikonja volt, ő volt a kor egyik szexszimbóluma, főleg, hogy afroamerikai modellként és énekesként kapott egy pár mondatos szerepet a Hair musicalben. Mick Jagger ekkor kezdte le csapni a szelet a nőnek, akit szinte bálványozott. Több Rolling Stones számot is Marsha Hunt ihletett, a leghíresebb a Brown Sugar. Afférjuk nem tartott sokáig, alig 10 hónapig voltak együtt. A közös lányuk születése után Jagger negligálta a nőt, aki éveken át bíróságon próbálta kicsikarni, hogy elismerje Karist. Végül sikerült békét kötniük, Mick Jagger azóta egészen kikupálódott, mármint apailag, ott volt a lány diplomaosztóján a Yale-en, és oltárhoz kísérte Karist az esküvőjén, aki azóta már két unokával bővítette a Jagger-famíliát.

jagger-karis.jpg

Karis diplomaosztóján (balról jobbra: Joe Jagger, Mick Jagger, Karis Jagger és Lizzy Jagger)

Jade

A Jagger-sztori pikantériája, hogy Jade és Karis között mindössze egy év különbség van. A második lány Bianca Jaggertől, Mick Jagger első feleségétől született, akivel már sokkal tovább tartott a kapcsolatuk, mint Marsha Hunttal. Bianca és Mick a hetvenes évek álompárja volt, viszont csak egy gyerekük született. Jade viszont nagyon jól szuperál, korán fejleszteni kezdte kreatív vénáját, és már 1996-ban saját ékszermárkája volt, ami köré azóta egy egész birodalmat épített, Jezebel néven. A középső neve a divatot, a zenét és a luxus életmódot köti össze, de nemrégiben felkérték hogy Mumbai egyik külvárosi negyedében segítsen berendezni egy luxuslakóépületet. Jadenek három gyereke van, a harmadik majdnem egy időben született unokájával.

jade-jagger.jpgJade Jagger 

Kövesd a Redelle blogot a Facebookon is!

Elizabeth

Lizzy az első gyerek Jerry Hall és Mick Jagger 22 évig tartó kapcsolatából. A pár 1977-ben jött össze egy partin. Hall Brian Ferryt hagyta el Jaggerért, Bianca Jagger pedig Hall miatt nyújtott be a válókeresetet 1978-ban. Elizabeth 1984-ben született, de már 1998-ban a kifutón volt, méghozzá anyja oldalán. Lizzy Jagger 32 éves, és ahogy írtam A világsztárok modell gyerekei című cikkben, nem lankad iránta a divatvilág érdeklődése.

lizzy-jagger.jpg

Lizzy Jagger

 

James

James Jagger 1985-ben született és ezidáig viszonylag keveset lehetett hallani róla. 2015-ben azonban Mick Jagger legidősebb fia is reflektorfénybe került, a zenész és színész ugyanis játszik a Bakelit című HBO-sorozatban, ami a hetvenes évek rock ’n roll szcénáját mutatja be.

james-jagger.jpg

Mick Jagger első fiával James-szel

Georgia May

Az 1992-es születésű lányról is beszámoltunk már, aki le sem tagadhatná anyját. Hasonló adottságokkal rendelkezik, mint a hetvenes évek szupermodellje, Jerry Hall, így tökéletes modell-alapanyag, 2010-ben a britek az év modelljének választották. 

georgia-may.jpg

Gabriel

A legkisebb közös fiuk 1998-ban született, egy évvel azelőtt, hogy Jagger és Hall szakítottak. Mivel ő még iskoláskorú, nem sokat tudni róla. Állítólag festői vénával rendelkezik a 18 éves Gabriel, akinek képét Mick Jagger 2014-ben elhunyt barátnője, L'Wren Scott posztolta tőle pár évvel ezelőtt az egyik közösségi oldalon.

gabriel-jagger.jpg

Mick Jagger, Georgia May, Gabriel és James Jagger

 

Lucas

A hetedik testvér egy egyéjszakás kalandból született, és hozzájárult Jagger és Hall szakításához. A kisfiút egy brazil modell hozta világra, 9 hónappal azután, hogy a Rolling Stones Rio de Janeiró-ban koncertezett. Jerry Hall a gólyahírt egy pletykalapból tudta meg.  Jagger állítólag a nővel nem tartja a kapcsolatot, viszont legkisebb fiával többször kapták már le lesifotósok. 

lucas-jagger1.jpg

Luciana Giminez Morad és Lucas az 1999-es pletykalapok sztárjai voltak