Így néznek ki a világsztárok modell gyerekei
2016. március 14. írta: redelle

Így néznek ki a világsztárok modell gyerekei

Miért jó, ha híres az anyád, esetleg világsztár az apád? Mert, ha más tehetséged nincs is, még modell lehet belőled. Az ügynökségek szívesen szerződtetnek jó adottságú világsztár-csemetéket, hisz velük még könnyebb reklámozni egy terméket. Ki ne akarná látni, hogy néz ki a rúzs Mick Jagger lányán, és milyen a feneke bikiniben Kim Basinger gyermekének? 

Íme, néhány példa, akiknek nem csak genetikailag húzták ki a lottó ötösét, de még nagyon kilincselniük sem kell a melóért.  

Lizzy és Georgia May Jagger

Mick Jagger nem egy matyóhímzés, de mivel Jerry Hall volt a felesége, a géngépezet mégis egész jól működött: két lánya is már befutott modell. Lizzy az idősebb, de már 14 évesen Thierry Mugler divatbemutatóján szerepelt anyja mellett 1998-ban, később a Marks and Spencer és a Mango ruházati márkák lettek a munkaadói, de még nem öregedett ki, a Skiny fehérnemű márka modellje például 30 évesen lett. A 2002-es születésű Georgia May Jagger is már igazi szupermodell, ő váltotta a botrányhős Kate Moss-t a Rimmel kampányokban, de a H&M, a Miu Miu  és a Versace is használja az arcát, 2012-ben pedig a londoni olimpia záróeseményén is fellépett, mint a britek büszkesége. A két testvér szerepelt már együtt is, méghozzá a British Airways egyik hirdetésében:

19faac8300000578-3491329-sisters_georgia_may_jagger_and_lizzie_jagger_hall_s_daughters_wi-m-100_1457960892841.jpg

Kaia Gerber

Kaia a legújabb üdvöske. Cindy Crawford 14 éves lányát már tavaly szerződtette az IMG Models, szerepelt már a Vogue-ban és a Teen Vogue-ban, idén pedig a Chrome Hearts márka választotta arcának. Épp idejében jött a váltás a famíliában, Cindy Crawford nemrégiben ugyanis azt nyilatkozta, hogy 50 évesen nyugdíjba vonulna, azaz hátat fordítana a modellvilágnak. Sebaj, Kaia ugyanis kiköpött anyja, csak a szépségpötty nincs az ajka felett.  

kaia-gerber-600x800.jpg

Rafferty és Iris Law

Jude Law négy gyerekek közül a két nagyobbik már modellkedik. A szülők ügyesen kitaposták az utat nekik, ugyanis Sadie Frosttal való házassága alatt a színész Londonban egy komoly networköt épített ki, mely divattervezőkből, modellekből és más hollywoodi sztárokból állt. A most 16 éves lányának, Irisnak például Kate Moss hasonló korú lánya, Lila a kereszttesóje, és már két éve azt nyilatkozta, hogy mindketten arról álmodoznak, hogy egyszer szupermodellek lesznek. Nem kellett sokáig várakoznia Irisnak, aki 2015 végén, alig 15 évesen megkapta első megbízását, az Illustrated People magazinban, pizsamában debütált.

iris-law-illustrated-people-1.jpg

Fivére, a most 19 éves Rafferty már a évek óta a Select Model Management ügynökségének üdvöskéje, nemrégiben például egy férfi ékszermárka termékeit reklámozta.

Louisa Gummer

Meryl Streepnek négy gyereke van, ebből három színész, a negyedik, a legfiatalabb pedig modell. A most 25 éves Louisát az IMG Models szerződtette, megbízói közé tartozik a Dior, és jelentek meg fotói a Vanity Fairben és a Glamourban is.

tumblr_mu23fbnd7b1syf70mo5_500.jpg

 

Ireland Baldwin

Ha Kim Basinger lenne az anyám, nem lenne sok gondom nekem sem a világgal. Hozzá pedig egy Baldwin-apa, főnyeremény lehet, legalábbis genetikailag. Ireland Baldwin most 21 éves, de már egy egész pofás szívije összejön modell-megbízásaiból: 2013-ban az IMG szerződtette, akkor debütált a New York Postban egy fürdőruha-különkiadásban, aztán szerepelt a W magazinban, az Elle-ben és a DuJour-ban. Alakja miatt viszont volt egy kis social media-balhéja, ugyanis  Twitteren daginak csúfolták. A 188 centis lány 62 kiló, ami jóllehet nem a megszokott modellméret, de legalább nem az elöl-deszka-hátul-léc kategóriába tartozik.

1843d2b6d583d376d08fec515bfab8f152ed5503.jpg

 Kövesd a Redelle-blogot a Facebookon is!