4 apró trükk, hogy szexibbnek érzed magad
2016. március 10. írta: redelle

4 apró trükk, hogy szexibbnek érzed magad

A kismama-lét nem a legszexibb állapot, de ha eleged van a mackónadrágból, van néhány trükk, hogy gyorsan csinosabbnak és kívánatosabbnak érezd magad.

Piros körömlakk

7 és fél hónapos volt a lányom, mikor először időm volt kifesteni a körmöm, de persze akkor is belenyúltam idő előtt. Mégis, amikor kész lett, kapott egy kis löketet a nőiességem, mely valahol az anyaság mögött kullogott szülés óta. A körömlakkozásnak egy csapdája van baba mellett: annyit kell ügyködni vizes környezetben (mosogatás, mosás, fürdetés, fertőtlenítés), hogy sokkal hamarabb lekopik. Tehát az időt nem csak a kifestésére, de a lemosására is meg kell teremteni. De azért érdemes.

A hangsúly nem is csak a lakkon van, hanem a piroson! Ezzel a színnel tudod elérni a legjobb hatást. Miért? Ezért:

marilyn-monroe-red-nails1.jpg

Hiába a piros a legdögösebb.

Csipkebugyi

Hasleszorító, mamutpamut. Szülés után ezekre szorítkozik az ember egy ideig, melyek akkora helyet foglalnak a gardróbban, hogy a csipkék és a szexi bugyik óhatatlanul a fiók mélyére szorulnak. Kár értük, hisz még a mackónadrágos hétköznapokat is fel tudjuk dobni, ha tudjuk, hogy alatta azért mi ennél sokkal szexibbek vagyunk. Aztán jöhet a régi rendőrvicc: „Ha hazaérek, letépem az asszony csipkebugyiját. Annyira kívánod? Nem, annyira szorít.”

Tudod mit? Ne is a fiók mélyéről szedd elő a régi csipkét, hanem vegyél egy újat. Lehet, hogy most már nem a tanga a jó fazon az alakodra, és kiderült egy felmérésből, hogy a pasik sem azt preferálják, hanem leginkább a franciabugyit.

Egy kis sarok, egy kis korzó

A magassarkúak ugyanott végezték szülés (sőt terhesség) óta, mint a szexi fehérneműk, a gardrób mélyén? Akkor itt az ideje, hogy előkotorjuk az egyiket, és kivételesen nem mamuszban, na jó, sportcipőben menjünk sétálni a gyerekkel. Esetleg választhatsz ma olyan útvonalat, ahol régen korzóztál még, amikor nem a pelenkázásról szóltak a mindennapjaid. A popsitörlő-leárazások helyett keress vonzó kirakatokat, lapozz bele a könyvesboltban valami regénybe. És, ha van rá alkalmad (pl. elaludt a babakocsiban a babád), ülj le egy kávézóban, tedd keresztbe a magassarkús lábad és igyál meg egy nagyon tejhabos kapucsínót, vagy flat white-ot.

Csókolj meg, Apukám!

Mikor csókolóztál a pároddal utoljára? Nem a szokásos üdvszájrapuszira gondolok, vagy amit reggel nyomtok egymás ajkaira, mikor elindul apa dolgozóba, hanem rendes, intenzív csókolózásra, olyan nyelvesre. Olybá tűnik, a kapcsolatok előrehaladtával a csókolózás egyre inkább háttérbe szorul, míg az elején még hosszadalmas csókcsatákba feledkeztünk életünk szerelmével. De ha már gyerek, meg háztartás, meg macinadrág, akkor már máshogy szeretjük egymást, és elképzelhető, hogy az intimitásnak erre a fajtájára egyáltalán nem fektetünk hangsúlyt. Lux Elvira is biztos ajánlaná, és ha arról van szó, hogy hogyan érezzük újra szexinek magunkat, a csókolózás biztos segíteni fog.

Kövesd a Redelle blogot a Facebookon is!