Ők Hollywood legszexibb apukái
2015. október 01. írta: redelle

Ők Hollywood legszexibb apukái

És a termékenység netovábbjai

Azt már tudjuk, hogy kik azok a híresen szexi anyukák, akik sok gyereket vállaltak be, következzenek most az apukák.

Charlie Chaplin

Charlie Chaplin állítólag borzalmas ember és partner volt a magánéletben, főleg élete korai szakaszában sanyargatta a női lelkét. 11 gyermeke közül többen voltak nemkívántak, az első pedig csak három napig élt, ami kicsit sem hatotta meg a némafilmes sztárt, ugyanis nem volt kész az apaságra. Négy házasságából az első három nem volt túl boldog, sőt. Egyik feleségét állítólag az öngyilkosságba hajszolta, de volt ez fordítva is, a nemrégiben kiadott életrajzi könyvből az is kiderült, hogy ő is megpróbált véget vetni életének, annyira megkeserítették az életét a nők. Akikből bőven kijutott, állítólag kétezer nővel volt ágyban, pedig első látásra nem volt egy adonisz. Bár alacsony volt, különleges szemei és kisugárzása vonzotta a fehérnépet, és mivel már korán híressé vált, nem ütközött nehézségekbe a nőknél. Miközben elvárta, hogy bálványozzák. Ezért is választott sokszor nagyon fiatal, akár fiatalkorú partnereket, így mikor 55 révbe ért, senki sem csodálkozott, hogy egy 18 éves nő mellett találta meg a boldogságot, akivel élete végéig tartott kapcsolatuk, és 1943-as egybekelésük után nyolc gyereket szült neki szép sorjában majdnem két évtized alatt.

charlie-chaplin-w-kids.jpg

Érdekes, hogy a Chaplin-famíliából egytől-egyig mindenki a művészi pályát választotta, a legtöbben színészek lettek, de van köztük cirkuszi mutatványos, aki még Chaplin szüleinek hagyatékát viszi tovább, és dokumentumfilmes is. A leghíresebb mégis a negyedik házasságból született első gyermek, Geraldine Chaplin lett, aki most 71 éves, és máig szerepel filmekben, de ő játszotta például saját nagyanyját is Hannah Chaplint az 1992-es életrajzi filmben, amiért Golden Globe-jelölést kapott, híres pedig a Doktor Zsivágóban megformált Tanyja szerepében lett 1965-ben.

A 2011-ben a család svájci otthonából kialakított múzeumban szóra bírták Charlie Chaplin egyik fiát, Michaelt, aki a Chaplin-múzeumot működtető alapítvány igazgatója, és elmondta, hogy apja igen szigorú volt.

„Nem nézhettünk tévét. Nem volt televíziónk, mert azt gondolta, hogy a tévé a mozi ellensége, és megöli a mozit. Nem is tévedett akkorát” – nyilatkozta Michael.

Bob Marley

Bob Marleyt nehéz überelni. Rövid élete – 36 éves korában hunyt el – során a hivatalos adatok szerint majd’ egy tucat gyereket nemzett, de azt rebesgetik, hogy valójában sokkal többet. A reggae főpapjának hivatalos weboldalán viszont csak 11-et sorolnak fel, életének ismerői és életrajzírója szerint azonban minimum tizenhárman mondhatják apjuknak Jamaica büszkeségét. Marley 1966-ban vette el Alpharita Constantia Andersont, de Ritától a 11-ből csupán három a közös gyerek. Egyet hozott a házasságba a felesége, akit később örökbefogadott Marley. És mi van a többiekkel? A frigyből született Cedella, David „Ziggy” majd 1972-ben Stephen. A dolog pikantériája, hogy ugyanebben az évben Pat Williamstől született meg Robert, méghozzá csak egy hónappal később, mint Stephen, és három nappal előbb, mint Rohan, akit viszont Janet Hunt hozott világra (és aki a Fugees zenekar énekesének, Lauryn Hillnek férje lett). Az 1972-es év igen termékeny volt Marley életében, három nő is szült neki egyszerre. 1973-ban már Janet Bowen gyermeke volt soron, tőle született Karen Marley. 1974-ben fordult a kocka, ugyanis Ritának született egy lánya, Stephanie, a nemzője viszont nem Marley volt, mégis sajátjának ismerte el. De itt még messze nincs vége a sokasodásnak. 1975-ben látta meg a napvilágot Julian, akit Lucy Pounder hozott világra, és nem egészen egy évvel később Anita Belnavis Ky-Manit. A végtelen történetben Damian a legkisebb elismert gyermek, akit 1978-ban szült Cindy Breakspeare, az 1976-os Miss World választás nyertese.

marleybrothers.jpg

A Marley fivérek: Robbie, Julian, Damian, Kymani, Rohan, Stephen és Ziggy

Az MTV Behind The Music című műsorában felesége Rita és Cindy is megszólalt, előbbi bevallotta, hogy hiába tudott az afférjairól, egyszer sem jutott eszébe, hogy elhagyja Bob Marley-t, még akkor sem, amikor összejött Cindyvel, aki a sok valóban jelentéktelen félrelépés után igaz szerelme lett az énekesnek, és számos dalát szerezte a szépségkirálynő verandáján, mint például a Turn Your Lights Down Low-t. 

Kevin Costner

16 évig volt együtt első feleségével Kevin Costner, akivel még a főiskolán ismerkedtek meg. 1975-ben ismerkedtek meg, három évvel később házasodtak össze, de a gyermekvállalással még így is sokat vártak. 1984-ben született meg első lányuk, akit két évvel követett a második. Újabb két év múlva született meg első fiuk, majd lassan a kapcsolatuk is kihűlt, 1994-ben váltak el. Utána egy rövid afférból született Costner második fia, és negyedik gyermeke Bridget Rooney-től 1996-ban, de ez a kötődés nem lehetett túl szoros, hisz 1996-ban leginkább arról szóltak a hírek, hogy Costner a „The Body”-ként emlegetett Elle Macphersonnal él együtt. Tőle viszont nem lett gyereke.

costner-w-kids.jpg

2004-ben újra révbe ért az amerikai színész, ekkor vette nőül német származású modell barátnőjét. Tőle is szép sorjában potyogtak a gyerekek, 2007-ben és 2009-ben fiúk, a legkisebb közös gyermekük viszont lány lett, és 2010-ben jött világra. Costner így hét gyermek büszke apukájának mondhatja magát, akikből a legidősebb 31, a legkisebb pedig öt éves, egy interjúban pedig elmondta, hogy mindegyikkel különleges kapcsolatot ápol, és nagyon sokat foglalkozik a gyerekeivel.

Az esti mese például sosem maradhat el, a kislányával pedig egy reggeli közös rituáléjuk van, a kis Grace ugyanis hamar megtanulta hogyan működik a kávéfőző masina, így ő készíti a kávét apukájának. A felnőtt gyerekeinek is kedves emlékei vannak a színészről, a legnagyobb Annie elmondta, hogy 16 éves szülinapja alkalmából Elvis-kosztümben érkezett a meglepetés-partijára, és barátai örömére előadott egy számot.

Robert De Niro

68 évesen, három évvel ezelőtt született hatodik gyereke Robert De Nirónak, amiben az a különleges, hogy feleségével béranyát bíztak meg. Helen Grace Hightoweren kívül a párnak még egy közös gyereke van, a most 16 éves Elliot. De a 43 éves Drena, és a 38 éves Raphael is természetes úton született első feleségétől Diahnne Abottól, majd ugyancsak béranyától az ikerpár Julian és Aaron, akik a húszas éveikbe lépnek épp.

De Niro élvezi, hogy ennyire különböző generációkat nevelgethet: „három nőtől van öt gyerekem, 14-től a harmincas korosztályig, szóval azt hiszem, elmondhatom, hogy szakaszos a családom” – nyilatkozta még legkisebb lánya születése előtt. „De mindegyikkel nagyon törődöm, és mindig tudatosan törekedtem rá, hogy meghallgassam őket és beszélgessek velük”.   

 deniro.jpg

Eddie Murphy

Hat gyerekéből ő sem fogadta repesve mindegyiket, de az első öt még boldog házasságából született Nicole Mitchelltől, akivel 1988-tól 2005-ig tartott kapcsolatuk. A hatodik porontyát viszont látni sem akarta. Válása után nem sokkal kezdett el járni a Spice Girls brit formációból ismert Mel B-vel, aki terhes lett. Murphy azonban tagadta, hogy tőle lenne a gyermek, ám a kislány születése utáni DNS tesztből ellenkezője derült ki. Az egyedül maradt nő egy 2008-as interjúban még azt mondta, hogy az apa nem lépett kapcsolatba lányával, de két évvel később már arról szóltak a hírek, hogy felvette a kapcsolatot a nem kívánt gyermekével. Mel B nem járt rosszul, több mint 7 millió dollárt fizetett neki Murphy, de hiába így sem tudott megbocsátani a színésznek és Undercover című számában emlékezett meg a hollywoodi szeretőjéről.

eddie_murphy_shrek_2_premiere_f2ugxmbq8u8l.jpg   

Brad Pitt

Mióta összejött Angelina Jolie-val már nem is Brad Pittként, hanem Brangelinaként ismeretes a színész, aki 2005-ben forrt össze a színésznővel a Mr&Mrs Smith forgatásán. Jolie hamar kiütötte a nyeregből Jennifer Anistont, akivel az öt év házasságuk alatt egy gyermek sem született, hiába volt Pitt kimondott vágya a nagycsalád. Jolie-tól viszont megkapta, ma már összesen hat gyereket nevelnek, ebből hármat szült a színésznő, hármat pedig örökbefogadott. Őket Pitt hivatalos eljárás keretében vette nevére, és a vezetéknevüket Jolie-ról Jolie-Pittre változtatták.

A pár felhasználta a hírnevét arra, hogy még több gyerekről gondoskodjanak. A lányuk, Shiloh Nouvel születésekor az újszülöttről készített exkluzív fotókat 4,1 millió dollárért adták el az amerikai People magazinnak, a brit Hello! pedig további 3,5 millió dollárnak megfelelő fontot fizetett. Az összegeket a boldog szülők az afrikai éhező gyerekeket segítő alapítványoknak szánták. 2008-ban még többet kaszáltak, amikor az ikrek Know és Vivienne születtek, a két magazin összesen 14 millió dollárt fizetett nekik, de természetesen ezt az összeget is nemes célokra használták fel.

pitt-w-kids.jpg

 

 Kövesd a Redelle blogot a Facebookon is!