A legdögösebb sztárok tragédiája és happy endje
2015. július 21. írta: redelle

A legdögösebb sztárok tragédiája és happy endje

Nem eshettek teherbe, de most már boldog szülők

A rossznyelvek szerint Beyoncé nem maga hordta ki a gyerekét, hanem egy béranyát fogadott fel, aki kihordta helyette Blue Ivy-t. Az állítások szerint nem akarta, hogy a gyerekvárás miatt karrierje megtorpanjon, alakja eltorzuljon vagy, hogy vizesedjen a lába. A másik rosszindulatú pletyka szerint Katalin hercegnő is tuti mást bízott meg a második gyermek kihordásával, egyébiránt hogy nézhetett ki olyan makulátlanul csupán 10 órával Charlotte Elizabeth Diana megszületése után, mikor a nyilvánosság elé lépett. Ezek mind pletykák, de a sztárvilágban találtunk jópár példát a béranya-megoldásra. De ácsi, a következő sztárok indoka egészen más volt: hosszú évek próbálkozásai után kértek segítséget egy termékeny nőtől, de egynemű párok is így oldották meg a gyerekvállalás kérdését. 

Nicole Kidman

Az ausztrál színésznőnek Tom Cruise-zal már két fogadott gyereke volt, aztán összeházasodott a country-énekessel Keith Urbannal, akivel összejött a saját gyermek. Kidman azonban rajong a gyerekekért, és miután hosszú évek, termékenységi procedúrák és vetélések után nem sikerült újra teherbe esnie, ők is a béranya mellett döntöttek. 2010-ben született meg Faith Margaret.

nicole-kidman.jpg

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parkernek és Matthew Brodericknek született egy fiuk, de után hiába próbálkoztak a második nem jött össze. Ezért döntöttek úgy, hogy béranyát fogadnak fel, aki aztán a legnagyobb meglepetésükre nem egy, hanem két gyereket is világra hozott nekik. Az ikrek, Marion és Tabitha 2009-ben születtek. „Nem számítottunk erre”- nyilatkozott Parker az Access Hollywoodnak, „egy bizonyos idő után már nem mer az ember remélni, nehogy csalódjon. Már egynek is elképesztően örültünk volna, a kettő már maga a komédia”.

sjp.jpg

 

Elizabeth Banks

Az Éhezők viadalának sztárjánál sem sikerült a beágyazódás, ezért két béranyától született fiút is nevelnek. Az érdekesség, hogy a béranyával nem szakadt meg a kapcsolatuk, „a mi béranyánk olyan nagyszerű, és még mindig az életünk része. Olyan, mint egy tánti”.

elizabeth-banks.jpg

Ricky Martin

Ricky Martin először azzal rukkolt elő a nagyvilág előtt, hogy homoszexuális, majd azt is felvállalta, hogy szingliként nekivág a szülőségnek. 2008-ban ikrei születtek egy béranyától: „odaadnám az életemet annak a nőnek, aki segített világra hozni a fiaimat” – nyilatkozta 2012-ben a Vanity Fairnek.

ricky-martin-twins-vanity-fair-spanish.jpg

Neil Patrick Harris

Az Így jártam anyátokkal szívtiprója egészen más életet él, mint amit a sorozatban láttunk tőle. Meleg, és házas, sőt öt éve már boldog apuka is. Párjával úgy döntöttek anonim béranyával hordatják ki a gyereküket, aki mindkettőjük spermája termékenyített meg. Végül nekik is ikreik születtek.

o-neil-patrick-harris-kids-facebook.jpg