5 ikonikus szexszimbólum, akik nem voltak restek szülni  – fotók
2015. június 22. írta: redelle

5 ikonikus szexszimbólum, akik nem voltak restek szülni – fotók

Ezek a sztárok nem féltették az alakjukat a szüléstől és karrierjüket a gyerekneveléstől.

Sok nő már két gyerektől kikészül, a Szelfi című dokurealityben Völgyesi Gabi és Horváth Gréta ijeszteget, hogy a gyerekvállalás rettenetes teher.

A Szelfi című műsorról szóló cikket elolvashatod itt.

Mivel édesanyám és sógornőm is három gyereket szült, és nem hogy mindketten túlélték, de közben modellalakúak maradtak, és pörgetik az életet, arra gondoltam, hogy körülnézek a szupermodellek és világsztárok háza táján, és bebizonyítom, hogy attól még, hogy valaki gyereket szül (és nevel), nem kell eltemetnie magát, vagy egész álló nap arról panaszkodni, hogy milyen sanyarú a sorsa anyaként. Ők azok, akik nem voltak restek anyává válni, miközben szexszimbólumok és ünnepelt sztárok.  

Jayne Mansfield

jayne-mansfield.jpg

Working man’s Marilyn Monroe – így is titulálták a kebelcsodát. A munkások Monroe-ja az ötvenes-hatvanas évek szexszimbóluma volt, és híres volt arról, hogy vörös szőnyeges eseményeken rendre kibuggyant a melle az estélyiből. Hihetetlen adottságokkal rendelkezett: 102-es mellbőségéhez 53-as dereka, és 89-es csipőszélessége volt, és bár ötször szült, ez leginkább csak mellméretét befolyásolta, mértek állítólag 117 centimétert is nála mellben mindenféle sebészeti beavatkozás nélkül. Az is köztudott, hogy a kor melltartó-divatja is hozzá igazodott, több modellel is az ő formája inspirálta, továbbá az akkoriban még túl szexi bikini népszerűsítéséhez is hozzájárult Mansfield Monroe-val egyetemben. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy karrierje során sok B-kategóriás filmet kellett bevállalnia, és mivel a filme szakmában az állandó terhessége miatt nem alkalmazták, kénytelen volt varietékban sztriptízelni. Tragikusan hamar, 34 évesen hunyt el autóbalesetben, a hátsó ülésen ült három gyereke, akik szerencsésen túlélték a tragédiát.

Elizabeth Taylor

elizabeth-taylor.jpg

Elizabeth Taylort leginkább hét férje és nyolc házassága miatt emlegetik, de magánéletében az is fontos, hogy szült három gyereket, egyet pedig örökbefogadott. A második férjétől született első fia még 22 évesen, majd húsz évvel idősebb férjének szült még egy fiút, a harmadik házasságból egy lány született, és negyedik házassága alatt döntött úgy, hogy örökbe fogad egy német kislányt. Ötödik és hatodik férje, Richard Burton törvényesen is vállalta a két lánya apaságát. Taylornak mégsem anyaságát emlegetik, hanem sűrűn változó szerelmi életét, illetve, hogy neki valóban a gyémánt volt az egyik legjobb barátja: egyszer kijelentette például, hogy három nagy szerelme volt életében, Mike Todd, a harmadik férje, aki meghalt, aztán Richard Burton, és persze az ékszerek. 

Sharon Stone

sharon-stone.jpg

Sharon Stone-t sem híres „nunivillantása” miatt érdemes megemlíteni. A Total Recall című filmmel robbant be a köztudatba, amivel egy időben egy Playboy fotózással is népszerűsítette alakját: akkoriban beválasztották az évszázad 25 legszexibb nője közé. Majd jött az Elemi ösztön, és a hírhedt, híres jelenet, aztán a Casino, amiért a Golden Globe-díj, és egy Oscar-jelölés járt. Stone színészi karrier mellett gyerekkora óta az anyaságról is álmodozott de, egy lupusz-jellegű megbetegedés miatt hiába esett teherbe, háromszor elvetélt. Sosem zárta ki azonban az örökbefogadás lehetőségét, állítólag 2000-ben legutolsó vetélése alatt, 36 órás vajúdása közben jött a hír az ügynökségtől, hogy vár rá egy kisfiú. Utána még két fiút adoptált.

Stephanie Seymour

stephanie_seymour.jpg

A kaliforniai lány 16 éves kora óta modellként dolgozott a szülővárosában, San Diegóban található bevásárlóközpont katalógusának, de miután megnyerte az híres Elite modellügynökség modellversenyét megkezdődött Seymour világkarrierje. Főként fürdőruha-, és fehérnemű-modellként szerepelt a nyolcvanas években a leghíresebb magazinokban, és ő már akkor a Victoria’s Secret angyala volt, amikor a fehérnemű-márkát még kevesen ismerték. 22 évesen esett először teherbe, 1990-ben szülte első fiát egy gyors házasságból, majd miután szétbalhézták a kilencvenes évek elejét Axl Rose-zal, hozzáment egy ötgyerekes milliárdoshoz, akinek szült még két fiút és egy lányt. Seymour színészkedéssel is próbálkozott, 2006-ban pedig a Gap kérte fel egy fotózásra a gyerekeivel együtt.

Natalija Vodjanova

Supernováról már a legszexibb kismamák című gyűjtésemben írtam, és igazi tündérmese a története. Nagyon szegény családban született, apja még csecsemőkorában elhagyta, majd kiskamaszként az anyjának segített gyümölcsöt eladni, hogy túléljék a hétköznapokat, aztán saját gyümölcsös standja lett. 15 évesen kezdett el modellkedni, és 17 éves korára futott be. Azóta világra szóló sikereket ért el, 2012-ben a Forbes a harmadik helyre sorolta a világ legjobban kereső modelljei között. Az orosz szupermodellben közben az a fantasztikus, hogy még csak 33 éves, de már négy gyereke van két apától, az elsőt 19 évesen szülte 2001-ben, az utolsót pedig tavaly. Natalija pedig mindeközben így néz ki:

natalia-vodianova.jpg