Ezek voltak a legdurvább celeb hízások
2015. június 16. írta: redelle

Ezek voltak a legdurvább celeb hízások

25 kiló fölött híztak terhességük alatt ezek a sztárok

Az orvosom szigorú. Van egy gravidogramja, ami egy enyhén lankás görbét mutat, alatta és felette kipontozott sávval. Amikor először voltam terhesgondozáson, megkérdezte, hogy mennyi volt a súlyom a terhesség előtt. Ott kicsit hibáztam, mert rávágtam, hogy 58. Pedig lehet, hogy voltam 59 is. Ha akkor tudtam volna, mi következik, biztos mondtam volna hatvanat is. A második hónap közepén ugyanis 62-t mutatott a digitális mérleg, ez a kiindulóponthoz képest négy kiló plusz, ami a vonaltól nagyon távol esik, de a kipontozott területnek is a felső határát súrolja. Az orvos közölte aggályait, „ha így folytatja, nem csak az alakját veszélyezteti, de a súlytöbblettel járó ödéma magára és a babára is veszélyes”. A görbe alapján 11 kiló lenne az ideális hízás a szülés időpontjakor, ettől 2-3 kiló plusz-mínusz eltérés még elfogadható, legalábbis az orvosom szerint.

Ezek után újra központi témává vált a hízás. Utoljára ilyen 12 évvel ezelőtt volt, első lányom születésekor 85 kilót nyomtam, akkor ugyanis nem volt még szigorú orvosom, meg gravidogramom, viszont veszélyeztetett terhes voltam, két hónapra kórházba zártak és teletömtek B-vitaminnal, hogy elérje a 2500 grammos kívánatos születési súlyt a bébi. Ő pici volt, én bálna, de egy éves korára már nemhogy "visszafogytam", de több mint 30 kilótól szabadultam meg. De ez most nem vigasztal, nem szeretnék újra 25-30 kilót hízni.

Pedig nem lennék egyedül, még a híresek, és gazdagok és szépek is elbuknának a gravidogramon, nézzük, melyik celeb hízott a legtöbbet a terhesség alatt:

Mariah Carey nem árulta el, hogy pontosan mennyit hízott, csak hogy nagyon sokat, és hogy szülés után 35 kilót adott le.

mariah-carey.jpg

Jessica Alba 28 kiló plusznál abbahagyta a méricskélést, mert irritálta a súlya, akkor 8 hónapos terhes volt.

jessica-alba.jpg

Milla Jovovich a plusz 35 kilót egy év alatt szedte fel, majd a szülés után egy év alatt le is adta.

milla-jovovich.jpg

Kate Hudson is 35-tel volt több szüléskor.

kate-hudson.jpg

Jessica Simpson 27 kilót hízott az első terhessége során, szülés után 15 kiló mínusznál tartott, amikor újra teherbe esett. 

jessica-simpson.jpg

De még Heidi Klum és Miranda Kerr a két szupermodell is felszedett 20-23 kilót. Ők annyival persze beljebb vannak, hogy a 175 centis magasságuk felett jobban eloszlott a súly, no, meg hogy pár hét alatt le is fogytak utána.

redelle-heidiklum.jpgHogyan csinálták? Így fogynak a sztárok szülés után.  

 

Kövesd a Redelle blogot a Facebookon is!