Ők a legszexibb kismamák - fotók
2015. június 10. írta: redelle

Ők a legszexibb kismamák - fotók

Pucéran és díjakba öltöztetve

A meztelen fotózás Demi Moore Vanity Fair címlapfotója óta vált divattá a sztárkismamák körében, azóta már kissé avítt és olcsó a pucér pocimutogatás a magazinokban. De azért találtunk nagyon vonzó celebritásokat, akik nem feltétlenül csak a domborodó alakjukkal teszik szexivé a terhességet.

More Demi Moore. Ez volt annak a képnek a címe, melyen a hetedik hónapban járó színésznőt csak a gyémántgyűrű öltöztette. A pucér kép a Vanity Fair 1991 augusztusi számának borítóján jelent meg, Annie Leibovitz fotózta és hatalmas svungja lett. Botrányosnak és egyben forradalminak ítélték, az USA-ban például fehér papírba csomagolták az újságárusok, amiből csak Demi feje látszott ki, de volt olyan prűd állam is, ahol barna csomagolást kapott, amivel a szex- és pornótartalmakat szokták a tengerentúlon leplezni. Moore nem bánta, mert míg a fotó előtt a Ghost című filmért még csak 350 ezer dollárt kapott, utána nyomban tízszeresére ugrott a gázsija, 1995-ben pedig már 5 milliót keresett a Zaklatás című filmjével.

Hiába a felháborodás – obszcénnek és groteszknek titulálták a képet a kritizálók -, az azóta eltelt 24 évben boldog-boldogtalan követte Moore példáját, és mára unalmassá is vált a beállítás. Az üzenete azonban még mindig él: egyrészt, hogy érezze magát a kismama is szexinek, illetve, hogy az anyai domborulatoknak is van létjogosultságuk.  Ebben a gyűjtésben azokat a sztárokat mutatjuk meg, akik nem csak külsőjük miatt szexik kismamaként.

Alicia Keys

A beállítás hasonló, mint Demi Moore-nál, Alicia Keys viszont egy hatalmas békejelet festett hasára, amit nem egy divatmagazin címoldalára szánt. Keys 2014-ben második gyermekével volt terhes, amikor Instagramjára is felkerült ez a kép, miután egyik barátja azt kérdezte tőle, hogy mi a célja ezen a világon. Elgondolkodott, és úgy döntött, hogy a társadalmi igazságosság érdekében veti be a „babapocit”. A békejel mögött konkrét üzenet áll: Keys például ezzel kampányolt az amerikai fegyvertörvények szigorítása érdekében.

 szexi-alicia.jpg

Monica Bellucci

Az olasz nő az a szerencsés, aki 14 éven keresztül felesége lehetett a francia Vincent Casselnek. Ez idő alatt két gyermeket szült, 2010-ben a második terhességet 45 évesen vállalta Bellucci. Az elsőnél 2004-ben még meztelenül szerepelt a Vanity Fair borítóján, hat évvel később azonban már neglizsében vállalta csak a fotózást.

szexi-belucci.jpg

Meryl Streep

Meryl Streep egészen más forradalmat csinált, mint Demi Moore, ő második gyermekével a hasában vette át 1983-ban második Oscar-díját a Sophie választása című filmben nyújtott alakításáért.

szexi-meryl.jpg

Natalie Portman

Natalie Portmanről sem találtunk meztelen kismama-fotókat 2012-ből, amikor első gyermekével volt terhes. Annál több nagyestélyis kép kereng azonban róla ebből az időszakból, ugyanis akkoriban zsebelte be a legtöbb díjat (Golden Globe, Oscar) a Fekete Hattyú főszerepéért.

szexi-natalie-portman.jpg

Gisele Bündchen

Bündchennek nincs oka panaszra, mindkét terhessége alatt tökéletes alakja maradt, és ugyanannyi megbízást kapott, mint nem áldott állapotban. Így tudta fenntartani ezekben az időszakokban is a világon legjobban fizetett modelljének státuszát is, melyet rendületlenül ural már 2002 óta a Forbes listán.

szexi-gisele.jpg

Natalja Vodjanova

Az orosz szupermodellben az a fantasztikus, hogy 33 évesen már 4 gyereke van, az elsőt 19 évesen szülte 2001-ben, az utolsót pedig tavaly. Supernova pedig mindeközben így néz ki:

szexi-natalia.jpg

És végül ne feledjük el Demi Moore-t, az úttörőt:

szexi-demi.jpg

 

Kövesd a Redelle blogot a Facebookon is!